top of page

DE KOERS VAN ABOUT HUMAN

Claudia Tervoort.JPG

Gelukkiger

Mensen wil ik gelukkiger maken door hen te laten ontdekken wat het natuurlijke talent is en ook waar van nature minder aanleg voor is. Hierdoor kan het aanwezige talent gerichter worden ingezet. Wanneer men dingen doet waar men goed in is, word men vanzelf succesvol, krijgt  men meer energie en voelt men zich gelukkiger.

Natuurlijk talent

Ik geloof in de kracht van mensen. Ieder mens heeft natuurlijke talenten, zichtbaar of minder zichtbaar. Het is mijn missie om mensen te laten herkennen en accepteren waar zij van nature minder goed in zijn, maar vooral om de natuurlijke talenten concreet te maken en volop in te zetten en daardoor succesvoller en gelukkiger te zijn in wat men doet.

Bedrijfsleven

Binnen het bedrijfsleven wil ik zorgen voor het inzicht van de waarde van talent en voor een werkklimaat waar het gewoon is om werkzaamheden te doen die aansluiten bij je natuurlijke talent. De zaken waar je minder aanleg voor hebt en die zijn aangeleerd, kosten je veel energie. Het is mooi om dat aan collega's over te laten die daar van nature wel goed in zijn. 

Win-win

Het helpen van mensen is mijn kracht en mijn natuurlijke talent en ik heb gemerkt dat ik daarvan zelf ook gelukkig wordt. Wat willen we nog meer?

Gereedschap

ACT® is een wetenschappelijk onderbouwde en beproefde methode, die ik geadopteerd heb als een hulpmiddel om mijn doelen te bereiken. ACT® staat voor Analytical Competence Tool. Inzet van ACT® is dus echt een tool, een hulpmiddel, en geen doel op zich.

Lees meer: ACT® - methode

bottom of page