top of page

 ACT® 

 ANALYTICAL COMPETENCE TOOL

Abou Human - ACT Meting.jpg

ACT®. Inzicht.

De ACT® meting geeft inzicht in je werkelijke kwaliteiten die je van nature bezit en het geeft daarnaast inzicht in je aangepast gedrag. De ACT® meting geeft aan wat je werkelijke voorkeuren zijn, je ontwikkelgebieden, je belemmeringen om je kwaliteiten optimaal in te kunnen zetten. Kortom: een meting die je veel kan leren over jezelf en de wijze waarop jij je kwaliteiten in je dagelijks leven benut.

ACT®. De methode.

Vanuit mijn achtergrond heb ik veel ervaring met diverse meetinstrumenten die worden gebruikt op het gebied van persoonlijke- of teamontwikkeling. Met overtuiging heb ik gekozen om te werken met de beste, meest inhoudelijke methodiek. Daarom heb het professionele en hoog aangeschreven ACT® instrument omarmt. ACT® staat voor Analytical Competence Tool. 

ACT®. Meting.

ACT® maakt gebruik van woorden en uitvoerig geteste beelden. Juist deze combinatie van woorden en beelden maakt de ACT®-meting uniek. Door gebruik van beelden duurt de meting maar 15 minuten!

Daarna volgt er een persoonlijk gesprek om je persoonlijke rapportage door te nemen. Dit duurt ongeveer 90 minuten. Lees meer: ACT® Meting

ACT®. Bespreking.

De uitkomst van de meting en het gesprek waarin we de resultaten bespreken, helpen bij het geven van richting aan ontwikkelvragen. Vaak kunnen we samen al snel heel concreet worden. Daar houden we van! Een kleine investering in jezelf, waar je echt op door kunt bouwen. Lees meer: ACT® Bespreking

ACT®. Resultaat.

Door de meting komen er zaken aan het licht die eerst verborgen waren. Het resultaat van de ACT®-meting en de bespreking daarvan zorgt voor een openbaring van persoonlijke competenties en drijfveren die iemand van nature bezit. Deze bewustwording van het aanwezige talent en het ontwikkelpotentieel leiden tot meer plezier en energie in werk en privé.

ACT®. Ontwikkeling.

Sommige bezigheden, waar van nature niet je talent ligt, maar die je door aangepast gedrag bent gaan doen, zuigen energie. Je zult gelukkiger en succesvoller worden met meer bezigheden waar je van nature goed in bent en die energie geven. Een win-win situatie voor het individu, zowel zakelijk als privé, voor een team, een organisatie en dus de ook voor een werkgever. Iedereen bepaalt voor zichzelf in hoeverre je daar mee aan de slag wilt gaan. Het advies kan zijn om daar iets mee te gaan doen en als jij dat wilt kunnen wij daar een coachende rol bij aannemen, maar de bal ligt altijd bij jou!

ACT®. Individueel, teams of organisaties.

Alles begint bij het individu, maar veel succesvolle organisaties zetten ACT® inmiddels in voor ontwikkeling van hun teams, voor de hele de organisatie, maar ook specifiek als methode bij Talent Selection of burn-out preventie. 

Lees meer: ACT®  Diensten

bottom of page