• Office | About Human

Informatiebijeenkomst HBM & APK


Op maandag 20 mei 2019 heeft in het prachtige Hotel Lion d’Or in Haarlem een eerste informatiebijeenkomst over HBM en APK plaatsgevonden. Tweeëntwintig HR-managers, -professionals en -coaches werden door Marleen Doodeman van apkmeting.nl, Charlotte Baan Trainer/Coach HBM en Claudia Tervoort van ABOUT HUMAN meegenomen in de ontwikkeling van het boeien, binden, behouden en begeleiden van medewerkers.


HRM wordt HBM

De mens is meer dan zijn uiterlijke gedrag. In zijn werk is de mens geen human resource (HR), maar een human being (HB). Binnen de HBM filosofie wordt de mens niet langer als "resource" benaderd die uitgeput kan raken, maar als "being" die bij gebruik van zijn natuurlijke talenten enthousiast en vol energie blijft.


APK®

De APK® is een preventieve, krachtige en cyclische methodiek die medewerkers en teams inzicht biedt in werkvermogen, drijfveren, talenten en ontwikkelpotentieel. Met als resultaat dat medewerkers beter samenwerken, en doen waar ze goed in zijn. Het vermindert ziekteverzuim en is kostenbesparend.


Begeleiding

Marleen, Charlotte en Claudia hebben met hun bedrijven de handen ineengeslagen en begeleiden organisaties die deze omslag van HRM naar HBM willen maken. Zij maken daarbij gebruik van APK® methode.


Volgende bijeenkomsten

Op 1 juli 2019 en 16 september 2019 zijn de volgende twee bijeenkomsten die worden gehouden in regio Haarlem/Amsterdam. Je kunt je hiervoor eenvoudig aanmelden.

132 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contactgegevens

ABOUT HUMAN

Eikenlaan 1

2121 TK  Bennebroek

06-46726322

office@abouthuman.nl

Bank:  NL33 ABNA 0831 1746 33

BIC: ABNANL2A
BTW: NL002097422B57

KvK:  72764937

Volg About Human op:

Stel hier je vraag

  • https://www.linkedin.com/company/abo
  • https://www.facebook.com/ABOUT-HUMAN
  • https://instagram.com/abouthuman.nl
  • https://plus.google.com/

© 2019 About Human